Ik geef een aantal videobel-sessies weg voor maar €20!

Wij zijn al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een nieuwe loslaat-techniek. Deze techniek is het meest krachtig gebleken als het gaat om razendsnel negatieve emoties loslaten en om belemmerende overtuigingen te overwinnen.

We noemen deze nieuwe techniek de Wortel Techniek. Tot nu toe is het enorm goed ontvangen en hebben we al bij een aantal cliënten indrukwekkende resultaten gezien. Men is in staat om onverwerkte gevoelens razendsnel te verwerken, zonder daar diep in te hoeven duiken of moeilijke stappen te moeten doorlopen.

De Wortel Techniek is eenvoudig te leren en je zult er de rest van je leven profijt van hebben. Met een aantal simpele stappen worden zelfs de diepste patronen overwonnen!

Om zelfs nog meer mensen te bereiken geef ik een aantal videobel-sessies met 60% korting weg! Normaal kost een sessie €50. Tijdens deze actie maar 20. Het enige wat je hoeft te doen is jouw motivatie hieronder invullen om in aanmerking te komen voor deze actie. 

Ter info: De videobel-sessie zal zijn met Floris Weijenburg, spiritueel leraar en ontwikkelaar van de Wortel Techniek en duurt ongeveer 1 uur. Meestal gebruiken we WhatsApp voor het videobellen en voor de betaling ontvang je een Tikkie of bank-betaalverzoek.

Leraar Floris Weijenburg van praktijk Gelukkig Zijn

Door op "VERZENDEN" te klikken geef je ons toestemming contact met jou op te nemen.