Leren loslaten

Hallo, welkom bij praktijk Gelukkig Zijn! Wij leren mensen negativiteit loslaten d.m.v workshops, cursussen en een-op-een sessies.

Vanuit heel Nederland komen mensen naar onze praktijk. Dat komt omdat wij gebruik maken van krachtige en bewezen technieken. Wij pakken de negativiteit bij de wortel aan en daarom zijn de resultaten blijvend! Ervaar het zelf; volg de instructies in deze video en je zult je direct beter voelen.

…en, voel je je beter?


Super! Maar…dit is pas het begin!
Ik nodig jou uit om naar onze workshop Gelukkig Zijn te komen.
Bij deze workshop leer je namelijk de basisvaardigheden van onze loslaat-technieken waardoor je je zelfs nog beter zult gaan voelen.

Deelnemers van de workshop geven onder andere aan gelukkiger, vrijer, liefdevoller, bewuster en meer ontspannen te zijn dankzij de loslaat-technieken.

Klik daarom op een van de workshop mogelijkheden hieronder en vul het aanmeldformulier in.
Dan zal ik jou een expert maken in het loslaten!

Helaas, deze dienst staat momenteel
niet in onze agenda. Maar...


Je kunt het onderstaande formulier invullen om ons te laten weten dat je graag deel zou willen nemen aan dit evenement. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn plannen we het evenement weer in.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.

Of toch liever eerst even persoonlijk kennismaken?


Wij bieden nieuwe bezoekers de gelegenheid om naar een gratis (en vrijblijvend) kennismakingsgeprek te komen van 30 minuten. Je maakt hierbij kennis met spiritueel mentor Floris Weijenburg en de waardevolle technieken die hij te bieden heeft. E-mail floris@gelukkigzijn.nl om een kennismakingsgeprek met Floris aan te vragen.