Welkom bij praktijk Gelukkig Zijn

Wij leren mensen weer gelukkig zijn d.m.v workshops, cursussen en een-op-een sessies.


Voel je beter in 10 minuten - Bekijk de video


Hallo, ben je nieuw hier? Vanuit heel Nederland komen mensen naar praktijk Gelukkig Zijn. Dat komt omdat wij gebruik maken van krachtige en bewezen technieken. Wij pakken de negativiteit bij de wortel aan en daarom zijn de resultaten blijvend! Ervaar het zelf; volg de instructies in deze video en je zult je direct beter voelen.

Ons aanbod


Praktijk Gelukkig Zijn in Lith (bekijk adresgegevens), is een bijzondere locatie waar regelmatig evenementen gehouden worden waarbij men leert om weer vrij en gelukkig te zijn. Een van de mogelijkheden bij onze praktijk is het leren van de Vrijheid Methode door middel van workshops & cursussen.
 • €60,-
  Workshop Gelukkig Zijn
  Gelukkig zijn. Dat is wat je leert met de Vrijheid Methode. Tijdens deze workshop leer je verschillende simpele, maar krachtige oefeningen waarmee jij jezelf kunt verlossen van stress, negatieve emoties, rusteloosheid en drukke gedachten.
 • €60,-
  Workshop houden van jezelf
  Jaren geleden ontdekte ik dat vrijwel alle mensen zichzelf diep van binnen afkeuren en zich niet goed genoeg voelen zoals ze zijn. Dat ze herhaaldelijk negatief over zichzelf denken met de bijbehorende grote lading van negatieve emoties. Al dit afkeuren van onszelf staat ons geluk behoorlijk in de weg.
 • €250,-
  Cursus Gelukkig Zijn
  Ervaar de volledige kracht van de Vrijheid Methode met onze drie-delige cursus. Tijdens deze cursus zul je in detail leren hoe de menselijke conditionering werkt. Daarnaast zullen we onderzoeken wat "gelukkig zijn" werkelijk is en wat dit in de weg staat.
 • €50,- p.s.
  Eenheid-Healing
  Eenheid-Healing is een krachtige en snelle nieuwetijdse geneeswijze. Door het lichaam te zien als een serie van energiepatronen in plaats van een fysiek object zijn we in staat lichamelijke klachten veel sneller te veranderen dan de meeste mensen voor mogelijk houden.
 • €50,- p.s.
  Individuele Coaching Gelukkig Zijn
  Sommigen worden liever niet in groepsverband geocached. Voor hen zijn de individuele coaching sessies in het leven geroepen. In een persoonlijke sfeer leer je samen met Floris de Vrijheid Methode.
 • €10,-
  Meditatiemiddag
  Tijdens deze meditatiemiddag leren we een aantal waardevolle technieken aan de bezoekers. Bijvoorbeeld de “Golden Plane of Bliss”-meditatie. Dit is een krachtige meditatie die negativiteit kan transformeren en genezen. Ook kan hij gebruikt worden om akelige sferen om te zetten naar fijne sferen. Je zou dan bijvoorbeeld de sfeer van een bepaalde ruimte kunnen veranderen zodat het er weer prettig aanvoelt. Daarnaast leer je de oneindige liefde die afkomstig is van de Golden Plane of Bliss bij het hart gebied naar binnen te halen. Dit zorgt voor een blij en warm hartgebied en een leven dat steeds meer gevuld is met on-conditionele liefde. Ook is er tijdens dit evenement ruimte om vragen te stellen over meditatie en spiritualiteit.

Agenda 2019


Hieronder vind je onze aankomende evenementen. Klik op een evenement om er meer informatie over te lezen en je aan te melden voor het evenement.
Tip: Gebruik de scroll-balk om naar rechts te scrollen om zodoende meer evenementen te bekijken.