Workshop houden van jezelf

Jaren geleden ontdekte ik dat vrijwel alle mensen zichzelf diep van binnen afkeuren en zich niet goed genoeg voelen zoals ze zijn. Dat ze herhaaldelijk negatief over zichzelf denken met de bijbehorende grote lading van negatieve emoties. Al dit afkeuren van onszelf staat ons geluk behoorlijk in de weg. Wij weten hoe we mensen met doeltreffende oefeningen en het delen van inzichten uit hun negatieve spiraal kunnen tillen. We leren de deelnemers weer van zichzelf te houden zodat ze zich weer goed kunnen voelen en weer vreugdevol en dankbaar kunnen zijn voor het leven.

Pakket informatie

 • Doelstelling – De Wortel Techniek toepassen om zodoende weer van onszelf en anderen te houden.
 • Tijdsbestek – 3 uur.
 • Inclusief – Het werkboek “Houden van jezelf & het perspectief van ware liefde”.
 • Pauze – Ongeveer halverwege het evenement zullen we ongeveer tien minuutjes pauzeren.
 • Consumptie – Er is tijdens deze workshop gratis koffie, thee en water beschikbaar.
 • Prijs – De prijs voor de workshop staat vermeld bij het bijbehorende evenement in de agenda.
 • Betaling – De betaling vindt contant plaats bij aanvang van de workshop.

Omschrijving

Bepaalde situaties in het leven lopen niet zoals gewenst en vervolgens straffen wij ons door onszelf van binnen naar beneden te halen. Steeds weer opnieuw, dag in, dag uit. Dit brengt ons in een negatieve spiraal en we vinden het moeilijk om daar nog uit te komen. Want diep van binnen voelen we; ik deug niet, ik ben niet goed genoeg, ik schiet te kort. Daar komt nog eens bij dat de media ons bombardeert met een ideaalbeeld waar we onmogelijk aan kunnen voldoen. Dit versterkt het gevoel dat we niet goed genoeg zijn alleen maar. Het is moeilijk om met een zelfbeeld wat zo negatief is nog succesvol, gezond en gelukkig te zijn… en dat is precies de reden waarom deze workshop in het leven is geroepen. Want wij weten hoe we mensen met doeltreffende oefeningen en het delen van inzichten uit die negatieve spiraal kunnen tillen. We gaan weer leren om van onszelf te houden. Zodat we ons weer goed kunnen voelen en weer vreugdevol en dankbaar kunnen zijn voor het leven. Positiviteit trekt positiviteit aan en negativiteit trekt negativiteit aan. Door onszelf weer op te vullen met liefde en positiviteit zullen we zien dat dit een wonderbaarlijk positief effect zal hebben op alle gebieden van ons leven.

Door het volgen van deze workshop leer je:

 • Houden van jezelf.
 • Het afkeuren van jezelf herkennen en stoppen.
 • Liefde voelen voor jezelf en anderen, ongeacht de situatie.
 • Het verschil tussen menselijke (conditionele) en goddelijke (onconditionele) liefde herkennen.
 • De aandacht te verplaatsen van het hoofd naar het hartgebied.
 • Het verschil tussen de taal van het hoofd en het hart herkennen.

Inclusief werkboek

Het werkboek “Houden van jezelf & het perspectief van ware liefde” is bij deze workshop inbegrepen. Dit werkboek staat boordevol waardevolle en praktische oefeningen. Hiermee kun je na de workshop zelf aan slag gaan om zodoende wat er geleerd is tijdens de workshop in de praktijk te brengen.

Helaas, deze dienst staat momenteel
niet in onze agenda. Maar...


Je kunt het onderstaande formulier invullen om ons te laten weten dat je graag deel zou willen nemen aan dit evenement. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn plannen we het evenement weer in.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.