Meditatiemiddag

Een mooie meditatie middag op basis van gratis inloop. Tijdens deze middag leer je een aantal krachtige meditatie-oefeningen zodat je in een meer liefdevolle en verzorgde sfeer door het leven kunt gaan. Aanmelden vooraf is bij dit evenement niet nodig.

Tijdens deze meditatiemiddag leren we een aantal waardevolle technieken aan de bezoekers. Bijvoorbeeld de “Golden Plane of Bliss”-meditatie. Dit is een krachtige meditatie die negativiteit kan transformeren en genezen. Ook kan hij gebruikt worden om akelige sferen om te zetten naar fijne sferen. Je zou dan bijvoorbeeld de sfeer van een bepaalde ruimte kunnen veranderen zodat het er weer prettig aanvoelt.

Daarnaast leer je de oneindige liefde die afkomstig is van de Golden Plane of Bliss bij het hart gebied naar binnen te halen. Dit zorgt voor een blij en warm hartgebied en een leven dat steeds meer gevuld is met on-conditionele liefde.

Er is tijdens dit evenement ruimte om vragen te stellen over meditatie en spiritualiteit.

Helaas, deze dienst staat momenteel
niet in onze agenda. Maar...


Je kunt het onderstaande formulier invullen om ons te laten weten dat je graag deel zou willen nemen aan dit evenement. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn plannen we het evenement weer in.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.