Over mij

Hallo, mijn naam is Floris Weijenburg. Ik ben sinds 2012 actief als spiritueel leraaren alternatief therapeut. Door gebruik te maken van alternatieve & nieuwetijdse geneeswijzen help ik mensen om van hun klachten af te komen en ik help ze gelukkiger & vrijer in het leven te staan.

Hoe mijn leven veranderde

In 2007 probeerde ik ’s avonds te mediteren. Het viel me op dat heel mijn lichaam pijn deed en gespannen was. Toentertijd had ik last van RSI-klachten in mijn schouders en armen, constante pijn in mijn nek, de ziekte van Crohn, puistjes, depressiviteit etc. Het lukte mij op dat moment niet om langer dan tien minuten te mediteren vanwege alle ongemakken die ik ervoer. Ik ging vervolgens maar naar bed en besloot het volgende: vanaf nu gaat het anders!

Die beslissing was het startpunt voor alle veranderingen in mijn leven. Ik leerde de juiste mensen kennen en maakte kennis met spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Een groot deel van mijn tijd spendeerde ik aan zelfontwikkeling. Ik leerde werken met verschillende geneeswijzen en ging aan de slag om mijn eigen gezondheid aan te pakken. Tegenwoordig ben ik 7+ jaar medicijn– en klachtenvrij van de ziekte van Crohn en alle andere voorheen genoemde klachten zijn ook verholpen. Dit maakte mij enorm enthousiast en ik doe sinds die tijd niets liever dan anderen helpen van hun klachten af te komen.

Spiritualiteit voor mij in het kort

Gelukkig zijn is je aard. We bedekken deze aard met gedachten en emoties. Hierdoor schermen we ons af van de eenheid met het universum en onze ware aard. We voelen dat er iets mist maar weten niet wat. We voelen minder liefde en rust dan vroeger. En omdat we (on)bewust weten dat deze liefde ontbreekt gaan we er vanuit dat deze wél te vinden is in de wereld om ons heen. We gaan opzoek naar deze liefde in mensen en spullen. Mensen die, net als wij, de liefde niet voelen en het buiten zichzelf zoeken. Op langer termijn zorgt dat voor een enorme last op onze schouders en heel veel frustratie. Je kunt namelijk geen liefde ontvangen van iemand die het niet heeft! Op deze manier slaan we met ons hoofd tegen de wereld, opnieuw en opnieuw, leven in, leven uit, totdat we eindelijk ontdekken dat al het mooie in het leven iets is wat we van binnen voelen… en dat al het ongelukkig zijn voortkomt uit het vast houden aan “gebrekkige gevoelens”, beter bekend als verlangens. Des te meer deze gebrekkige gevoelens ontladen worden, des te dichter we bij onze ware, pure, perfecte, liefdevolle, gelukkige, vredige aard komen te staan. Des te meer we ons afstemmen met de harmonie van het universum en des te meer ons leven “werkt”.

Wil je ook weten wat Floris voor jou kan betekenen?

Bekijk het actuele aanbod in groepsverband de agendapagina.
Of boek een individuele healing of individuele coaching sessie.

Foto’s