Praktijk Gelukkig Zijn

Alle workshops, cursussen en een-op-een sessies worden gegeven in de praktijkruimte van spiritueel mentor Floris Weijenburg. Floris genas op zijn spirituele pad van de ziekte van Crohn en coached al jaren lang mensen over gelukkig zijn en genezing.

Vanuit heel Nederland komen mensen naar praktijk Gelukkig Zijn. Hier, op deze bijzonder plek, ontdekt men dat Gelukkig Zijn hun ware aard is. Dat komt omdat wij niet alleen praten over genezing en bevrijding maar mensen ook leren hoe ze hun onderdrukte negativiteit kunnen verwerken. Dit bereiken wij met krachtige oefeningen, bewezen methoden en deskundige begeleiding.

Ook jij zult merken dat wanneer jouw onderdrukte negativiteit verwerkt is, gelukkig zijn het enige is dat overblijft. Dat wat overblijft noemen we ons ware Zelf. Deze is al compleet, gelukkig, in vrede en liefdevol. Wij spreken daarom over een vorm van onconditioneel gelukkig zijn. Het is een vorm van gelukkig zijn die overblijft wanneer alle negativiteit is opgelost.

Wil jij dit ook ervaren?

Ons advies is als volgt: Een goede manier om te beginnen is je aan te melden voor de Workshop Leren Loslaten of de Cursus Gelukkig Zijn. Voor mensen die veel geteisterd worden door lichamelijke klachten raden wij de Eenheid-Healing sessies aan.

Foto’s van deze bijzondere locatie