Psi Oss

Vereniging PSI was een paranormale en spirituele vereniging, met liefde en warmte voor de mensen om haar heen. De naam PSI staat voor: “Buitenzintuiglijke Waarneming”. PSI is opgericht in 1982 en was uitgegroeid tot een vereniging met ongeveer 60 leden.

Op 30 Oktober 2017 is de vereniging PSI opgeheven

Wij kijken terug op velen warme en inspirerende avonden bij Psi Oss. Deze pagina is in het leven groepen als aandenken aan die tijden.

PSI organiseerde twee maal per maand een avond

Deze vonden plaats op de eerste en derde woensdagavond van de maand. Bezoekers maakten kennis met diverse disciplines binnen het alternatieve, spirituele en esoterische vlak. Elke bijeenkomst kwam er een zeer begaafde gast, bijvoorbeeld een medium, die u, door middel van boodschappen uit het universum, op weg kon helpen en u inzichten kon geven op uw vragen met behulp van gene zijde.

 

Een aantal foto’s van de kerstviering uit 2016:

Odilia, gids van de PSI vereniging

De voorzitter van de vereniging kreeg voor iedere bijeenkomst een kosmische boodschap aangereikt van Odilia. Zij begeleidde de vereniging vanaf het eerste moment en doet dit nog steeds. Ik prijs mij een gelukkig mens dat ik al vanaf 2007 met haar mag samen werken.

 

 

“Leer de echte vreugde kennen. Wees jezelf! Je hebt je eigen verstand, je hebt je eigen hart. Wees jezelf en ga je eigen weg, in eenvoud, soberheid en liefde.”

Een lieve groet van Odilia