Individuele coaching gelukkig zijn

Wil jij persoonlijke begeleiding van een ervaren Vrijheid Methode coach? Dan bevind jij je op juiste pagina! Voor nieuwkomers is optie 1 zeer geschikt om zodoende een goed fundament te creëer met het leren van de Vrijheid Methode. Voor diegene die de Workshop Gelukkig Zijn en/of Cursus Gelukkig Zijn al gevolgd hebben is er de optie om losse individuele sessies te boeken om nog verder te groeien.

Omschrijving

De groepsdynamiek is prachtig bij evenementen van praktijk Gelukkig Zijn. Ondanks dat zijn er mensen die toch liever niet in groepsverband geocached worden. Voor hen zijn de individuele coaching sessies in het leven geroepen.

Wij bieden momenteel de mogelijkheden om de Workshop Gelukkig Zijn of de Workshop Houden van Jezelf individueel te volgen met daarop volgend 2 coaching sessies. De coaching sessies zullen geven worden met minimaal 1 week tussen iedere sessie. Zodat men de Vrijheid Methode in het dagelijks leven kan gebruiken en terug kan koppelen waar men tegenaan loopt.

Na het volgen van de Workshop Gelukkig Zijn of de Cursus Gelukkig Zijn (individueel of in groepsverband) is het mogelijk om gebruik te maken van losse coaching-sessies. Hiermee zullen je meest persoonlijke vragen wat betreft jouw spirituele ontwikkeling en het gebruik van de methode beantwoord worden en zullen we samen de laatste hindernissen samen uit de weg ruimen.

Optie 1 – Workshop met 2 coaching sessies

  • Doelstelling – Het volgen van de Workshop Gelukkig Zijn of de Workshop Houden van Jezelf in een persoonlijke opstelling.
  • Inhoud – 1 workshop en 2 coaching sessies.
  • Tijdsbestek – 5 uur (1 x 3 uur en 2 x 1 uur).
  • Prijs –  € 220,-* € 200,- (20,- EU korting)

* Kosten voor de individuele workshop bedragen 120,- en de kosten per coaching bedragen €50,- per sessie.

PS: Vermeld in het veld “Vraag of opmerking” welke van de twee workshops je wilt volgen.

Optie 2 – Losse sessie

  • Doelstelling – Extra ondersteuning bij het gebruik van de Vrijheid Methode. In een persoonlijke opstelling.
  • Tijdsbestek – 1 uur.
  • Prijs – € 50,- per sessie.

Boek sessie


Top! Er is nog ruimte beschikbaar voor consulten. Een consult aanvragen is heel eenvoudig; vul het onderstaande formulier in en wij nemen vervolgens contact met je op om samen een definitieve datum te bespreken.

Door op aanmelden te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.