Coaching sessies

Wil jij persoonlijke begeleiding van Floris Weijenburg? Dan bevind jij je op juiste pagina! Voor nieuwkomers is optie 1 zeer geschikt om zodoende een goed fundament te creëer met het leren van de Wortel Techniek. Voor diegene die de Workshop Leren Loslaten en/of Cursus Gelukkig Zijn al gevolgd hebben is er de optie om losse en een serie van drie individuele sessies te boeken om jezelf nog verder te ontwikkelen.

Omschrijving

De groepsdynamiek is prachtig bij evenementen van praktijk Gelukkig Zijn. Ondanks dat zijn er mensen die toch liever niet in groepsverband gecoacht worden. Voor hen zijn de individuele coaching sessies in het leven geroepen.

Wij bieden momenteel de mogelijkheden om de Workshop Leren Loslaten of de Workshop Houden van Jezelf individueel te volgen met daarop volgend 2 coaching sessies. De coaching sessies zullen geven worden met minimaal 1 week tussen iedere sessie. Zodat men de Wortel Techniek in het dagelijks leven kan gebruiken en terug kan koppelen waar men tegenaan loopt.

Na het volgen van de Workshop Leren Loslaten of de Cursus Gelukkig Zijn (individueel of in groepsverband) is het mogelijk om gebruik te maken van losse coaching-sessies of coaching sessies in series van 3 sessies. Hiermee zullen je meest persoonlijke vragen wat betreft jouw spirituele ontwikkeling en het gebruik van de techniek beantwoord worden en zullen we samen de laatste hindernissen samen uit de weg ruimen.

Optie 1 – Workshop met twee coaching sessies

  • Doelstelling – Het volgen van de Workshop Gelukkig Zijn of de Workshop Houden van Jezelf in een persoonlijke opstelling.
  • Inhoud – 1 workshop en 2 coaching sessies.
  • Tijdsbestek – 5 uur (1 x 3 uur en 2 x 1 uur).
  • Prijs – €200,- (€20,- pakketkorting).

PS: Vermeld in het veld “Vraag of opmerking” welke van de twee workshops je wilt volgen.

Optie 2 – Serie van drie sessie

  • Doelstelling – Extra ondersteuning bij het gebruik van de Wortel Techniek. In een persoonlijke opstelling.
  • Tijdsbestek – 3 x 1 uur.
  • Prijs – € 130,- (€20,- pakketkorting).

Optie 3 – Losse sessie

  • Doelstelling – Extra ondersteuning bij het gebruik van de Wortel Techniek. In een persoonlijke opstelling.
  • Tijdsbestek – 1 uur.
  • Prijs – € 50,-.

Boek sessie


Top! Er is nog ruimte beschikbaar voor consulten. Een consult aanvragen is heel eenvoudig; vul het onderstaande formulier in en wij nemen vervolgens contact met je op om samen een definitieve datum te bespreken.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.