Cursus Gelukkig Zijn

Ervaar de volledige kracht van de Wortel Techniek met onze drie-delige cursus! Tijdens deze cursus zul je in detail leren hoe de menselijke conditionering werkt. Daarnaast zullen we onderzoeken wat “gelukkig zijn” werkelijk is en wat dit in de weg staat. Dit zal enorm veel inzicht geven in onze eigen problematiek. Vervolgens leren we diverse loslaat-oefeningen gebruiken om onszelf hiervan te bevrijden.

Pakket informatie

  • Doelstelling – Het leren toepassen van alle basisprincipes en oefeningen van de Wortel Techniek.
  • Tijdsbestek – 3 x 3 uur.
  • Pauzeren – Halverwege ieder dagdeel zullen we ongeveer een half uur pauzeren.
  • Consumptie – Er is tijdens deze workshop gratis koffie, thee en water beschikbaar. Neem een luch mee om te nuttigen tijdens de pauze.
  • Prijs – De prijs voor de cursus staat vermeld bij het bijbehorende evenement in de agenda.
  • Betaling – De betaling vindt contant plaats bij aanvang van het eerste deel van de cursus.

Ervaar de volledige kracht van de Wortel Techniek met onze drie-delige cursus. Tijdens deze cursus zul je in detail leren hoe de menselijke conditionering werkt. Daarnaast zullen we onderzoeken wat “gelukkig zijn” werkelijk is en wat dit in de weg staat. Dit zal enorm veel inzicht geven in onze eigen problematiek. Vervolgens leren we diverse loslaat-oefeningen gebruiken om onszelf hiervan te bevrijden.

Door het wissen van de emotionele bagage zul je ontdekken dat je je steeds vrijer en gelukkiger gaat voelen. Er ontstaat een gevoel van welzijn, compleetheid en het zal je in staat stellen meer liefde, rust en eenheid te ervaren. Ter ondersteuning krijg je een werkboek en toegang tot hulpbestanden op internet zodat je alles nog eens na kunt lezen en de loslaat-oefeningen kunt gaan gebruiken in je leven.

Inclusief toegang tot hulpbestanden op internet

De deelnemers van de cursus krijgen daarbij ook toegang tot een gedeelde map op internet waar allerlei bestanden te vinden zijn die je zullen ondersteunen bij het toepassen het cursusmateriaal.

Inclusief werkboek

Tijdens het volgen van de cursus krijg je van ons een werkboek. Daarin staan verschillende onderwerpen en oefeningen die wij besproken hebben tijdens de cursus. Aan het eind van het eerste en tweede deel van de cursus worden de deelnemers gevraag om in het dagelijks leven te oefeningen met het toepassen van de Wortel Techniek. Tijdens het begin van het opvolgende deel van de cursus bespreken we onze ervaring hiermee.

Programma

Het programma van de cursus ontvang je bij aanvang van het eerste deel.

Helaas, deze dienst staat momenteel
niet in onze agenda. Maar...


Je kunt het onderstaande formulier invullen om ons te laten weten dat je graag deel zou willen nemen aan dit evenement. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn plannen we het evenement weer in.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.