Workshop Leren Loslaten

Gelukkig zijn. Dat is wat je leert met de Vrijheid Methode. Tijdens deze workshop leer je verschillende simpele, maar krachtige oefeningen waarmee jij jezelf kunt verlossen van stress, negatieve emoties, rusteloosheid en drukke gedachten. Dus, wil jij de controle terug over je leven en weer simpelweg gelukkig zijn? Dan is dit de workshop voor jou.
Tijdens deze workshop kijken we onder andere naar de werking van het verstand en de samenhang tussen gedachten, emoties en verlangens. Door samen oefeningen te doen leren we in de praktijk om onderdrukte gevoelens te verwelkomen en los te laten. Hierdoor zul jij je net als de voorgaande deelnemers van deze workshop, steeds lichter en gelukkiger gaan voelen. Voorheen liep je mogelijk rond met een grote rugtas boordevol met emotionele bagage... maar nu is de tijd aangebroken om deze bagage achter je te laten en weer door het leven te gaan met een vrij en compleet gevoel.

Tijdspanne

Moment Datum & tijd
Tijden Op zaterdag 20 juni 2020 van 12:00 tot zaterdag 20 juni 2020 tot 15:00

Locatie

Naam
Praktijk Gelukkig Zijn
Adres
Mutjeskamp 18
Postcode
5397LX Lith
 

Foto

Aanmelden voor dit evenement


Super! Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor dit evenement. Vul het onderstaande formulier in en dan zien we je binnenkort verschijnen.

Door op "NU AANMELDEN" te klikken ga je akkoord met onze algemenevoorwaarden.