Welkom bij praktijk Gelukkig Zijn

Wij leren mensen weer gelukkig zijn d.m.v workshops, cursussen en een-op-een sessies.


Ons aanbod


Praktijk Gelukkig Zijn in Lith (bekijk adresgegevens), is een bijzondere locatie waar regelmatig evenementen gehouden worden waarbij men leert om weer vrij en gelukkig te zijn. Een van de mogelijkheden bij onze praktijk is het leren van de Vrijheid Methode door middel van workshops & cursussen.
 • €40,-
  Workshop Gelukkig Zijn
  Gelukkig zijn. Dat is wat je leert met de Vrijheid Methode. Tijdens deze workshop leer je verschillende simpele, maar krachtige oefeningen waarmee jij jezelf kunt verlossen van stress, negatieve emoties, rusteloosheid en drukke gedachten.
 • €150,-
  Cursus Gelukkig Zijn
  Ervaar de volledige kracht van de Vrijheid Methode met onze drie-delige cursus. Tijdens deze cursus zul je in detail leren hoe de menselijke conditionering werkt. Daarnaast zullen we onderzoeken wat "gelukkig zijn" werkelijk is en wat dit in de weg staat.
 • €40,- p.s.
  Eenheid-Healing
  Eenheid-Healing is een krachtige en snelle nieuwetijdse geneeswijze. Door het lichaam te zien als een serie van energiepatronen in plaats van een fysiek object zijn we in staat lichamelijke klachten veel sneller te veranderen dan de meeste mensen voor mogelijk houden.
 • €40,- p.u.
  Individuele Coaching Gelukkig Zijn
  Sommigen worden liever niet in groepsverband geocached. Voor hen zijn de individuele coaching sessies in het leven geroepen. In een persoonlijke sfeer leer je samen met Floris de Vrijheid Methode.

Agenda 2018


Hieronder vind je onze aankomende evenementen. Klik op een evenement om er meer informatie over te lezen en je aan te melden voor het evenement.